Održana online edukacija u suradnji sa Državnom školom za javnu upravu

Predstavnice Agencije za zaštitu osobnih podataka, u utorak, 1. prosinca, održale su online edukaciju o primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka u javnom sektoru, u organizaciji Državne škole za javnu upravu.

Svrha programa je pružiti potrebna znanja o pravnom području zaštite osobnih podataka državnim i javnim službenicima, upoznati ih s brojnim pravima i obvezama te ponuditi konačne odgovore i rješenja kako na adekvatan način uskladiti poslovanje svojih organizacija s Općom uredbom.
Stjecanjem stručnih znanja, očekuje se podizanje svijesti o važnosti zaštite osobnih podataka, kao i širenje kulture odgovornog ponašanja prilikom obrade osobnih podataka u svim organizacijama u javnom sektoru, što je u konačnici i cilj ove edukacije.

Na edukaciji je sudjelovao maksimalan broj dopuštenih polaznika, odnosno 30 službenika iz raznih državnih i javnih tijela.

Ovo je samo jedna u nizu održanih edukacija u suradnji Agencije za zaštitu osobnih podataka i Državne škole za javnu upravu te će se dosadašnja suradnja nastaviti i dalje. Stoga sve zainteresirane upućujemo da prate obavijesti i najave za daljnje edukacije na službenoj stranici DŠJU https://www.dsju.hr/dsju/calendar/workshop/list.

 

A

Povezano

Webinar povodom Svjetskog dana prava potrošača 15.3.2021.

Webinar povodom Svjetskog dana prava potrošača 15.3.2021.

Povodom Svjetskog dana prava potrošača, 15. ožujka 2021. godine, Agencija za zaštitu osobnih podataka, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom organizira webinar "Zaštita osobnih podataka potrošača u Hrvatskoj" s ciljem podizanja svijesti potrošača o njihovim...

Izdana nova upravna novčana kazna

Izdana nova upravna novčana kazna

22. 2. 2021. Agencija za zaštitu osobnih podataka je po službenoj dužnosti donijela rješenje kojim se zaštitarskom društvu sa sjedištem u Zagrebu (dalje u tekstu: društvo) kao izvršitelju obrade, izriče upravna novčana kazna zbog povrede članka 32. stavka 1. točke b)...

X
Skip to content