Priopćenja za javnost

Priopćenja za javnost

Dan otvorenih vrata - održana edukacija “Službenik za zaštitu osobnih podataka - novosti koje donosi Opća uredba”, 8. veljače

8. 02. 2017

U sklopu obilježavanja Europskog dana zaštite osobnih podataka Agencija za zaštitu osobnih podataka je organizirala edukaciju "Službenik za zaštitu osobnih podataka - novosti koje donosi Opća uredba" koja se održala 8. veljače u trajanju od 9:30 do 13:00 sati u prostorijama Agencije.

Opširnije

Europski dan zaštite osobnih podataka 2017.

3. 02. 2017

Europski dan zaštite osobnih podataka 2017.

Opširnije

Obilježen Europski dan zaštite osobnih podataka

28. 01. 2017

Danas 28.siječnja u svim zemljama Europske Unije kao i u Republici Hrvatskoj obilježava se Europski dan zaštite osobnih podataka, poznat kao Dan privatnosti. Agencija za zaštitu osobnih podataka današnji je dan posvetila građanima kroz organizirani informativni dan u trgovačkom centru City Center East  u Zagrebu.

Opširnije

INFORMATIVNI DAN ZA GRAĐANE - CITY CENTER EAST

27. 01. 2017

Kako bi se podigla svijest građana o važnosti zaštite osobnih podataka, Vijeće Europe je uz potporu Europske komisije proglasilo 28. siječnja Europskim danom zaštite osobnih podataka koji se u svim zemljama članicama Europske unije i Vijeća Europe (kao i drugim zemljama koje imaju uređenu zaštitu osobnih podataka) obilježava 11. godinu za redom.

Opširnije

Održana konferencija „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka-nove ovlasti i veće odgovornosti“

26. 01. 2017

U Hrvatskom saboru danas je održana konferencija „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka-nove ovlasti i veće odgovornosti“ koju je organizirao AZOP u sklopu kampanje povodom obilježavanja Europskog dana zaštite osobnih podataka.

Opširnije

Konferencija „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka – nove ovlasti i veće odgovornosti”

25. 01. 2017

U sklopu obilježavanja Europskog dana zaštite osobnih podataka, Agencija je organizirala  konferenciju „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka – nove ovlasti i veće odgovornosti“ koja će se održati 26. siječnja 2017. godine s početkom u 13.00 sati u dvorani Josipa Šokčevića u Hrvatskom saboru.

Opširnije

AKTIVNOSTI POVODOM EUROPSKOG DANA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

23. 01. 2017

Agencija za zaštitu osobnih podataka je povodom Europskog  dana zaštite osobnih podataka organizirala edukacije, konferencije, stručne skupove, radionice i slična događanja s ciljem jačanja svijesti stručne i šire javnosti o zaštiti osobnih podataka i promicanja jednog od temeljnih ljudskih prava – prava na privatnost. Ističemo:

Opširnije

Održana edukacija za članove HUP-a: „Gospodarstvenici u sustavu zaštite osobnih podataka“

19. 01. 2017

Povodom obilježavanja Europskog dana zaštite osobnih podataka Hrvatska udruga poslodavaca i Agencija za zaštitu osobnih podataka su u uspješnoj suradnji organizirali edukaciju u četvrtak, 19. siječnja 2017. godine u prostorijama HUP-a, na temu: „Gospodarstvenici u sustavu zaštite osobnih podataka“.

Opširnije

EUROPSKI DAN ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA 2017. - OBAVIJEST O DOGAĐANJIMA

14. 01. 2017

Kako bi se podigla svijest građana o važnosti zaštite osobnih podataka, Vijeće Europe je uz potporu Europske komisije proglasilo 28. siječnja „Europskim danom zaštite osobnih podataka“ koji se u svim zemljama članicama Europske unije i Vijeća Europe (kao i drugim zemljama koje imaju uređenu zaštitu osobnih podataka) obilježava 11. godinu za redom.

Opširnije

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA OD STRANE FINANCIJSKIH INSTITUCIJA

28. 04. 2016

U svrhu informiranja javnosti a nastavno na upite građana koji se odnose na prikupljanje osobnih podataka od strane financijskih institucija u nastavku priopćavamo kako slijedi:

Opširnije

 < 1 2 3 4 >  Zadnji ›