HR | EN

logo
header pozadina-min

Svjetski dan prava potrošača 15. ožujka 2019.

NAJAVA DOGAĐANJA

SVJETSKI DAN PRAVA POTROŠAČA 15. OŽUJKA 2019.
Pametno s pametnim tehnologijama – Zaštita potrošača u digitalnom svijetu“

Agencija za zaštitu osobnih podataka, 15. ožujka 2019. godine, svojom prisutnošću s Info točkom AZOP-a, sudjelovat će na obilježavanju Svjetskog dana potrošača (World Consumer Rights Day – WCRD) kojeg i ove godine, organizira Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji sa svim dionicima međuresornog dijaloga za prava potrošača.

Događaj namijenjen svim građanima/potrošačima bit će priređen u izložbenoj dvorani Tehničkog muzeja Nikola Tesla s početkom u 10:00 i predviđenim vremenom trajanja do 18:00 sati.

Tema ovogodišnjeg obilježavanja Svjetskog dana potrošača je „Pametno s pametnim tehnologijama – Zaštita potrošača u digitalnom svijetu“, a unutar navedene teme, građani/potrošači imat će mogućnost u direktnoj komunikaciji s predstavnicima Agencije, saznati više informacija o svojim pravima iz područja zaštite osobnih podataka.

Na ovom najavljenom događaju bit će prisutni i predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva unutarnjih poslova, Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti, Agencije za elektroničke medije, Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, Hrvatske narodne banke, Nacionalnog CERT-a Hrvatske akademske i istraživačke mreže, Fakulteta elektronike i računarstva te Fakulteta organizacije i informatike.

  Preuzmite dokumente:

A

Povezano

Poziv na testiranje – radno mjesto 24

Poziv na testiranje – radno mjesto 24

16. srpnja 2024. POZIV NA TESTIRANJE kandidatima čije su prijave pravodobne i potpune te koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Agenciji za zaštitu osobnih podataka u Sektoru za nadzor, istrage i zaštitu...

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija za zaštitu osobnih podataka temeljem napisa iz medija pokrenut će žurno nadzorno postupanje nad Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje zbog mogućeg kibernetičkog napada. Ovim putem upozoravamo građane da e-poruke koje zaprime od "Hrvatskog zavoda za...

X
Skip to content