HR | EN

logo
header pozadina-min

Korištenjem Internet stranice Agencije za zaštitu osobnih podataka (dalje u tekstu: Agencija) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Internet stranicama Agencije smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni azop.hr.

Agencija zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. 
Svrha Internet stranice Agencije je obavješćivanje javnosti s područjem zaštite osobnih podataka u cilju upoznavanja s njihovim pravima i obvezama u zaštiti osobnih podataka.
Agencija se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Agencija nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Agencija ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Agencije ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

X
Skip to content