HR | EN

logo
header pozadina-min

Državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola RH

DRŽAVNI STRUČNI SKUP ZA RAVNATELJE OSNOVNIH ŠKOLA RH
Šibenik (Solaris)
„Ravnatelji i promjene u školstvu“

Agencija za zaštitu osobnih podataka odazvala se pozivu organizatora – Agencije za odgoj i obrazovanje te i ove godine, u svojstvu jedinog nacionalnog neovisnog tijela zaduženog za nadzor nad zaštitom osobnih podataka, sudjeluje na Državnom stručnom skupu za ravnatelje osnovnih škola RH. Predmetni skup održava se od 11. – 13. ožujka 2019. godine u Šibeniku (Solaris), a ovogodišnja tema skupa je „Ravnatelji i promjene u školstvu“.

Stručnjaci Agencije će kroz svoja predavanja, kao i kroz interakciju sa zainteresiranom javnošću, pojasniti implementaciju odredbi Opće uredbe o zaštiti podataka te razjasniti najčešće dileme koje se javljaju kod djelatnika u odgojno-obrazovnom sustavu.

S obzirom na činjenicu da i sama Opća uredba o zaštiti podataka djecu prepoznaje kao posebno osjetljivu skupinu društva, stručnjaci Agencije za zaštitu osobnih podataka će svojim sudjelovanjem na ovom skupu značajno doprinijeti zaštiti djece i njihovih prava te nastaviti kontinuitet suradnje s odgojno-obrazovnim sektorom.

A

Povezano

Poziv na testiranje – radno mjesto 24

Poziv na testiranje – radno mjesto 24

16. srpnja 2024. POZIV NA TESTIRANJE kandidatima čije su prijave pravodobne i potpune te koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Agenciji za zaštitu osobnih podataka u Sektoru za nadzor, istrage i zaštitu...

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija za zaštitu osobnih podataka temeljem napisa iz medija pokrenut će žurno nadzorno postupanje nad Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje zbog mogućeg kibernetičkog napada. Ovim putem upozoravamo građane da e-poruke koje zaprime od "Hrvatskog zavoda za...

X
Skip to content