Državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola RH

DRŽAVNI STRUČNI SKUP ZA RAVNATELJE OSNOVNIH ŠKOLA RH
Šibenik (Solaris)
„Ravnatelji i promjene u školstvu“

Agencija za zaštitu osobnih podataka odazvala se pozivu organizatora – Agencije za odgoj i obrazovanje te i ove godine, u svojstvu jedinog nacionalnog neovisnog tijela zaduženog za nadzor nad zaštitom osobnih podataka, sudjeluje na Državnom stručnom skupu za ravnatelje osnovnih škola RH. Predmetni skup održava se od 11. – 13. ožujka 2019. godine u Šibeniku (Solaris), a ovogodišnja tema skupa je „Ravnatelji i promjene u školstvu“.

Stručnjaci Agencije će kroz svoja predavanja, kao i kroz interakciju sa zainteresiranom javnošću, pojasniti implementaciju odredbi Opće uredbe o zaštiti podataka te razjasniti najčešće dileme koje se javljaju kod djelatnika u odgojno-obrazovnom sustavu.

S obzirom na činjenicu da i sama Opća uredba o zaštiti podataka djecu prepoznaje kao posebno osjetljivu skupinu društva, stručnjaci Agencije za zaštitu osobnih podataka će svojim sudjelovanjem na ovom skupu značajno doprinijeti zaštiti djece i njihovih prava te nastaviti kontinuitet suradnje s odgojno-obrazovnim sektorom.

A

Povezano

Službenica Agencije imenovana članicom Ureda Odbora Konvencije 108

Službenica Agencije imenovana članicom Ureda Odbora Konvencije 108

Savjetodavni odbor Konvencije 108 (Konvencije za zaštitu pojedinaca u pogledu automatizirane obrade osobnih podataka) održao je 43. plenarni sastanak u Strasbourgu od 16. do 18. studenoga 2022. u predsjedanju gđe Alessandre Pierucci. Predstavnici više od 70 zemalja i...

Čuvajte se Black Friday prijevara!

Čuvajte se Black Friday prijevara!

Uoči Crnog petka (Black Friday) kada trgovci „mame“ popustima i sniženim cijenama, upozoravamo građane da budu posebno oprezni prilikom online kupovine. Veliki popusti mogu biti itekako primamljivi, ali kako bi bili sigurni da nisu lažni, savjetujemo sljedeće: Čuvajte...

X
Skip to content