HR | EN

logo
header pozadina-min

Državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola RH

DRŽAVNI STRUČNI SKUP ZA RAVNATELJE OSNOVNIH ŠKOLA RH
Šibenik (Solaris)
„Ravnatelji i promjene u školstvu“

Agencija za zaštitu osobnih podataka odazvala se pozivu organizatora – Agencije za odgoj i obrazovanje te i ove godine, u svojstvu jedinog nacionalnog neovisnog tijela zaduženog za nadzor nad zaštitom osobnih podataka, sudjeluje na Državnom stručnom skupu za ravnatelje osnovnih škola RH. Predmetni skup održava se od 11. – 13. ožujka 2019. godine u Šibeniku (Solaris), a ovogodišnja tema skupa je „Ravnatelji i promjene u školstvu“.

Stručnjaci Agencije će kroz svoja predavanja, kao i kroz interakciju sa zainteresiranom javnošću, pojasniti implementaciju odredbi Opće uredbe o zaštiti podataka te razjasniti najčešće dileme koje se javljaju kod djelatnika u odgojno-obrazovnom sustavu.

S obzirom na činjenicu da i sama Opća uredba o zaštiti podataka djecu prepoznaje kao posebno osjetljivu skupinu društva, stručnjaci Agencije za zaštitu osobnih podataka će svojim sudjelovanjem na ovom skupu značajno doprinijeti zaštiti djece i njihovih prava te nastaviti kontinuitet suradnje s odgojno-obrazovnim sektorom.

A

Povezano

Međunarodna konferencija ARC II projekta

Međunarodna konferencija ARC II projekta

U okviru europskog projekta ARC II (AWARENESS RAISING CAMPAING FOR SMEs (ARC) - Kampanja podizanja razine svijesti o zaštiti podataka za male i srednje poduzetnike), 9. travnja 2024. u Rimu održana je međunarodna konferencija, koja je okupila predstavnike hrvatskog i...

Preporuke za obradu osobnih podataka u sklopu parlamentarnih izbora

Preporuke za obradu osobnih podataka u sklopu parlamentarnih izbora

26. ožujka 2024. Agencija za zaštitu osobnih podataka, kao neovisno nadzorno tijelo odgovorno za praćenje primjene Opće uredbe o zaštiti podataka, za predstojeće izbore za zastupnike u Hrvatski sabor donosi preporuke odnosne na obradu osobnih podataka koje političke...

X
Skip to content