HR | EN

logo
header pozadina-min

Europski dan zaštite osobnih podataka 2017. – obavijest o događanjima

Kako bi se podigla svijest građana o važnosti zaštite osobnih podataka, Vijeće Europe je uz potporu Europske komisije proglasilo 28. siječnja „Europskim danom zaštite osobnih podataka“ koji se u svim zemljama članicama Europske unije i Vijeća Europe (kao i drugim zemljama koje imaju uređenu zaštitu osobnih podataka) obilježava 11. godinu za redom.

Agencija za zaštitu osobnih podataka je povodom Europskog  dana zaštite osobnih podataka organizirala niz aktivnosti i događanja s ciljem jačanja svijesti stručne i šire javnosti o zaštiti osobnih podataka i promicanja jednog od temeljnih ljudskih prava – prava na privatnost.

U tablici su prikazana sva događanja koja je Agencija organizirala samostalno ali i u suradnji s drugim institucijama, udrugama i organizacijama koje djeluju u Republici Hrvatskoj a koja će se održati u razdoblju od 19. siječnja do 8. veljače 2017. godine.

Zainteresiranu javnost o svim događanjima informirat ćemo putem web stranice Agencije, a za dodatne informacije slobodno nam se obratite na telefon 01/460-9000 te putem email-a prijava.europskidan@azop.hr.

programwebv3_1

A

Povezano

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija za zaštitu osobnih podataka temeljem napisa iz medija pokrenut će žurno nadzorno postupanje nad Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje zbog mogućeg kibernetičkog napada. Ovim putem upozoravamo građane da e-poruke koje zaprime od "Hrvatskog zavoda za...

X
Skip to content