HR | EN

logo
header pozadina-min

Europski dan zaštite osobnih podataka 2017. – obavijest o događanjima

Kako bi se podigla svijest građana o važnosti zaštite osobnih podataka, Vijeće Europe je uz potporu Europske komisije proglasilo 28. siječnja „Europskim danom zaštite osobnih podataka“ koji se u svim zemljama članicama Europske unije i Vijeća Europe (kao i drugim zemljama koje imaju uređenu zaštitu osobnih podataka) obilježava 11. godinu za redom.

Agencija za zaštitu osobnih podataka je povodom Europskog  dana zaštite osobnih podataka organizirala niz aktivnosti i događanja s ciljem jačanja svijesti stručne i šire javnosti o zaštiti osobnih podataka i promicanja jednog od temeljnih ljudskih prava – prava na privatnost.

U tablici su prikazana sva događanja koja je Agencija organizirala samostalno ali i u suradnji s drugim institucijama, udrugama i organizacijama koje djeluju u Republici Hrvatskoj a koja će se održati u razdoblju od 19. siječnja do 8. veljače 2017. godine.

Zainteresiranu javnost o svim događanjima informirat ćemo putem web stranice Agencije, a za dodatne informacije slobodno nam se obratite na telefon 01/460-9000 te putem email-a prijava.europskidan@azop.hr.

programwebv3_1

A

Povezano

Poziv na besplatne ARC2 webinare od lipnja do listopada

Poziv na besplatne ARC2 webinare od lipnja do listopada

Agencija za zaštitu osobnih podataka poziva sve obrtnike, mikro, male i srednje poduzetnike na besplatne online edukacije koje Agencija provodi u okviru EU ARC2 projekta s ciljem pružanje potpore u usklađivanju s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka. Iako je...

X
Skip to content