HR | EN

logo
header pozadina-min

ARC II savjetovanje za članove Francusko-hrvatske trgovinske i industrijske komore

Agencija za zaštitu osobnih podataka, u okviru ARC II projekta, u ponedjeljak 25. ožujka 2024. godine, organizirala je savjetovanje za članove Francusko-hrvatske trgovinske i industrijske komore na temu „Kako se uskladiti s Općom uredbom o zaštiti podataka“.

Predstavnice Agencije upoznale su članove komore s ključnim pojmovima GDPR-a, pravima ispitanika, mjerama zaštite osobnih podataka te prijenosima podataka u treće zemlje. Također, članovi su imali priliku čuti u čemu voditelji obrade najčešće griješe, kako se pripremiti za nadzor Agencije za zaštitu osobnih podataka, ali i postaviti pitanja predavačicama te tako riješiti svoje nedoumice.

Inače, Francusko-hrvatska trgovinska i industrijska komora od 2012. godine središte je francuske poslovne zajednice u Hrvatskoj, okupljajući gotovo 60 francuskih tvrtki, podružnica i filijala, čiji spektar obuhvaća kako velike međunarodne korporacije, tako i manje poslovne subjekte.

 

A

Povezano

Poziv na besplatne ARC2 webinare od lipnja do listopada

Poziv na besplatne ARC2 webinare od lipnja do listopada

Agencija za zaštitu osobnih podataka poziva sve obrtnike, mikro, male i srednje poduzetnike na besplatne online edukacije koje Agencija provodi u okviru EU ARC2 projekta s ciljem pružanje potpore u usklađivanju s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka. Iako je...

X
Skip to content