HR | EN

logo
header pozadina-min

Poziv svim službenicima za zaštitu podataka na sudjelovanje u anketi

Poštovani/e,

Agencija za zaštitu osobnih podataka Vas poziva na sudjelovanje u istraživanju o opsegu, vrsti posla i edukaciji službenika za zaštitu podataka u Hrvatskoj. Istraživanje se provodi putem jednostavnog online upitnika dostupnog na poveznici : https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/anketa-sluzbenici-za-zastitu-podataka, a očekivano vrijeme za ispunjavanje je oko 10 minuta.

Sudjelovanje u ovom istraživanju je anonimno, što znači da se putem upitnika ne prikupljaju osobni podaci temeljem kojih bi ispitanik mogao biti identificiran.

Svrha istraživanja je stjecanje uvida u izazove s kojima se susreću službenici za zaštitu podataka, a Vaši odgovori su ključni za naše bolje razumijevanje Vaših potreba i problema te unapređenja suradnje između nadzornog tijela i službenika za zaštitu podataka.

Rezultati istraživanja AZOP-u će poslužiti u svrhu osmišljavanja aktivnosti koje će službenicima za zaštitu podataka olakšati obavljanje njihovih zadaća.

Molimo Vas da, prilikom ispunjavanja upitnika, budete što iskreniji i objektivniji, kako bi i rezultati istraživanja bili vjerodostojni.

Unaprijed zahvaljujemo što ćete izdvojiti vrijeme za sudjelovanje u ovom istraživanju te na taj način dati svoj doprinos jačanju kapaciteta službenika za zaštitu podataka i unapređenju područja zaštite osobnih podataka u Hrvatskoj.

S poštovanjem,

Agencija za zaštitu osobnih podataka

A

Povezano

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija za zaštitu osobnih podataka temeljem napisa iz medija pokrenut će žurno nadzorno postupanje nad Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje zbog mogućeg kibernetičkog napada. Ovim putem upozoravamo građane da e-poruke koje zaprime od "Hrvatskog zavoda za...

X
Skip to content