Poziv svim službenicima za zaštitu podataka na sudjelovanje u anketi

Poštovani/e,

Agencija za zaštitu osobnih podataka Vas poziva na sudjelovanje u istraživanju o opsegu, vrsti posla i edukaciji službenika za zaštitu podataka u Hrvatskoj. Istraživanje se provodi putem jednostavnog online upitnika dostupnog na poveznici : https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/anketa-sluzbenici-za-zastitu-podataka, a očekivano vrijeme za ispunjavanje je oko 10 minuta.

Sudjelovanje u ovom istraživanju je anonimno, što znači da se putem upitnika ne prikupljaju osobni podaci temeljem kojih bi ispitanik mogao biti identificiran.

Svrha istraživanja je stjecanje uvida u izazove s kojima se susreću službenici za zaštitu podataka, a Vaši odgovori su ključni za naše bolje razumijevanje Vaših potreba i problema te unapređenja suradnje između nadzornog tijela i službenika za zaštitu podataka.

Rezultati istraživanja AZOP-u će poslužiti u svrhu osmišljavanja aktivnosti koje će službenicima za zaštitu podataka olakšati obavljanje njihovih zadaća.

Molimo Vas da, prilikom ispunjavanja upitnika, budete što iskreniji i objektivniji, kako bi i rezultati istraživanja bili vjerodostojni.

Unaprijed zahvaljujemo što ćete izdvojiti vrijeme za sudjelovanje u ovom istraživanju te na taj način dati svoj doprinos jačanju kapaciteta službenika za zaštitu podataka i unapređenju područja zaštite osobnih podataka u Hrvatskoj.

S poštovanjem,

Agencija za zaštitu osobnih podataka

A

Povezano

Sportskoj kladionici izrečena upravna novčana kazna od 380.000 eura

Sportskoj kladionici izrečena upravna novčana kazna od 380.000 eura

Agencija za zaštitu osobnih podatka izrekla je upravnu novčanu kaznu voditelju obrade – trgovačkom društvu za priređivanje igara na sreću - igara klađenja (sportskoj kladionici) u iznosu od 380.000,00 eura zbog sljedeće utvrđenih povreda Opće uredbe o zaštiti...

X
Skip to content