HR | EN

logo
header pozadina-min

Informiranje građana u AZOP-u, 25. svibnja 2018.

Obavještavamo zainteresiranu javnost da će dana 25. svibnja 2018. godine u prostorijama Agencije za zaštitu osobnih podataka, na adresi Martićeva ulica 14 (I kat), imati mogućnost informiranja o zaštiti osobnih podataka kao i o Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR).

Informiranje građana održat će se u periodu od 9:30 do 12:00 sati te će u tom periodu građani imati mogućnost pogledati edukativno-promotivne spotove o zaštiti osobnih podataka te film „Tko se to šali s mojim podacima“, kao i mogućnost razgovora sa službenim osobama Agencije gdje će moći postaviti svoja pitanja na koja će dobiti stručan odgovor.

Agencija za zaštitu osobnih podataka ovaj događaj organizira u suradnji s GONG-om, koji je prepoznao važnost ovog oblika aktivnosti i suradnje s građanima, te iskazao svoju podršku kroz organizaciju samog događaja.

A

Povezano

Vodiči i edukativni materijali o zaštiti osobnih podataka

Vodiči i edukativni materijali o zaštiti osobnih podataka

OBRASCI ZA USKLAĐIVANJE S OPĆOM UREDBOM O ZAŠTITI PODATAKA SMJERNICE EUROPSKOG ODBORA ZA ZAŠTITU PODATAKA RJEŠENJA, MIŠLJENJA, PREPORUKE   VODIČI I PROMOTIVNI MATERIJALI O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA ZA GRAĐANE   Kako zaštititi svoje osobne podatke u online...

X
Skip to content