HR | EN

logo
header pozadina-min

Jačanje suradnje AZOP-a i Povjerenika za informiranje

Ravnatelj Agencije za zaštitu osobnih podataka Zdravko Vukić i Povjerenik za informiranje Zoran Pičuljan u Uredu povjerenika, danas 16. veljače, održali su radni sastanak na temu intenziviranja suradnje Agencije za zaštitu osobnih podataka i Povjerenika za informiranje u odnosu na temeljna ljudska prava, zajamčena Ustavom Republike Hrvatske – pravo na zaštitu osobnih podataka i pravo na pristup informacijama.

Na sastanku na kojem su prisustvovale i Iva Perin Tomičić, viša savjetnica specijalistica u Službi za međunarodnu suradnju, EU i pravne poslove Agencije za zaštitu osobnih podataka te Dubravka Bevandić, voditeljica Službe za zaštitu prava na pristup informacijama i Jagoda Botički, voditeljica Službe za praćenje i promicanje prava na pristup informacijama u Uredu povjerenika, dogovoreno je da će se sastanci na stručnoj razini redovno održavati kako bi se, među ostalim, izradile i zajedničke smjernice za postupanje tijela javne vlasti u vezi jasnije primjene prava na zaštitu osobnih podataka i prava na pristup informacijama.

A

Povezano

Predstavljen i testiran web alat OLIVIA za poduzetnike

Predstavljen i testiran web alat OLIVIA za poduzetnike

U prostorijama Infobip kampusa Alpha Centauri, u ponedjeljak 27. studenog 2023. predstavljen je internetski alat „OLIVIA“ koji je razvijen u okviru europskog projekta ARC2 (Awareness raising campaing for SMEs). „OLIVIA“ je virtualna učiteljica i asistentica za...

X
Skip to content