HR | EN

logo
header pozadina-min

Poziv na konferenciju “Objasni mi taj GDPR”, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, Višnjevac

Pozivamo djelatnike škola i vrtića na konferenciju “Objasni mi taj GDPR”  koja će se održati 18. prosinca 2023. godine u Centru za nestalu i zlostavljanu djecu s početkom u 12:00 sati, na adresi Ulica bana J. Jelačića 83, Višnjevac. Prijaviti se možete putem online obrasca: prijave.

Datum i vrijeme: 18. prosinca (ponedjeljak), 12:00 – 16:00 sati

Trajanje: 4 sata s uključenim pauzama

Lokacija: Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, Ulica bana J. Jelačića 83, Višnjevac
Broj polaznika: Maksimalno 50

O čemu se radi?

Ova četverosatna konferencija pružit će sudionicima priliku da prodru u suštinski značaj zaštite osobnih podataka djece u današnjem digitalnom svijetu. Fokusirajući se na edukaciju odgajatelja, učitelja, stručnih suradnika, ravnatelja te drugih ključnih figura u odgojno-obrazovnom sustavu, konferencija će pokriti važne aspekte upravljanja i zaštite osobnih podataka o učenicima.

Što očekivati:

  • Novitet – trodnevni edukativni pogram: AZOP će predstaviti inovativni trodnevni edukativni program za službenike za zaštitu podataka u odgojno-obrazovnom sektoru. Ovaj program, prvi takve vrste u Republici Hrvatskoj, bit će dostupan od veljače 2024. godine i obuhvatit će online i uživo predavanja. Sudionici koji uspješno završe program dobit će potvrdu o položenom tečaju.
  • Kome je namijenjena konferencija? Namijenjena je odgajateljima, učiteljima, ravnateljima, stručnim suradnicima te svima uključenima u odgojno-obrazovni proces.
  • Besplatno sudjelovanje: sudjelovanje je besplatno, a prijave će biti otvorene do popunjenja kapaciteta. Svi sudionici imat će priliku dobiti potvrdu o sudjelovanju.
  • Razumijevanje digitalnih izazova: fokus konferencije je na demistifikaciji korištenja osobnih podataka djece u školama i predškolskim ustanovama, osvjetljavajući ključne izazove i pružajući konkretne smjernice za zaštitu osobnih podataka djece.

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene putem online obrasca ovdje. S obzirom da je broj mjesta ograničen, preporučujemo rano prijavljivanje kako biste osigurali svoje mjesto.

Pridružite nam se na ovoj važnoj radionici i zajedno doprinesimo sigurnijem okruženju za našu djecu u digitalnom dobu!

A

Povezano

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija za zaštitu osobnih podataka temeljem napisa iz medija pokrenut će žurno nadzorno postupanje nad Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje zbog mogućeg kibernetičkog napada. Ovim putem upozoravamo građane da e-poruke koje zaprime od "Hrvatskog zavoda za...

X
Skip to content