HR | EN

logo
header pozadina-min

Poziv na konferenciju “Objasni mi taj GDPR”, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, Višnjevac

Pozivamo djelatnike škola i vrtića na konferenciju “Objasni mi taj GDPR”  koja će se održati 18. prosinca 2023. godine u Centru za nestalu i zlostavljanu djecu s početkom u 12:00 sati, na adresi Ulica bana J. Jelačića 83, Višnjevac. Prijaviti se možete putem online obrasca: prijave.

Datum i vrijeme: 18. prosinca (ponedjeljak), 12:00 – 16:00 sati

Trajanje: 4 sata s uključenim pauzama

Lokacija: Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, Ulica bana J. Jelačića 83, Višnjevac
Broj polaznika: Maksimalno 50

O čemu se radi?

Ova četverosatna konferencija pružit će sudionicima priliku da prodru u suštinski značaj zaštite osobnih podataka djece u današnjem digitalnom svijetu. Fokusirajući se na edukaciju odgajatelja, učitelja, stručnih suradnika, ravnatelja te drugih ključnih figura u odgojno-obrazovnom sustavu, konferencija će pokriti važne aspekte upravljanja i zaštite osobnih podataka o učenicima.

Što očekivati:

  • Novitet – trodnevni edukativni pogram: AZOP će predstaviti inovativni trodnevni edukativni program za službenike za zaštitu podataka u odgojno-obrazovnom sektoru. Ovaj program, prvi takve vrste u Republici Hrvatskoj, bit će dostupan od veljače 2024. godine i obuhvatit će online i uživo predavanja. Sudionici koji uspješno završe program dobit će potvrdu o položenom tečaju.
  • Kome je namijenjena konferencija? Namijenjena je odgajateljima, učiteljima, ravnateljima, stručnim suradnicima te svima uključenima u odgojno-obrazovni proces.
  • Besplatno sudjelovanje: sudjelovanje je besplatno, a prijave će biti otvorene do popunjenja kapaciteta. Svi sudionici imat će priliku dobiti potvrdu o sudjelovanju.
  • Razumijevanje digitalnih izazova: fokus konferencije je na demistifikaciji korištenja osobnih podataka djece u školama i predškolskim ustanovama, osvjetljavajući ključne izazove i pružajući konkretne smjernice za zaštitu osobnih podataka djece.

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene putem online obrasca ovdje. S obzirom da je broj mjesta ograničen, preporučujemo rano prijavljivanje kako biste osigurali svoje mjesto.

Pridružite nam se na ovoj važnoj radionici i zajedno doprinesimo sigurnijem okruženju za našu djecu u digitalnom dobu!

A

Povezano

Poziv na GDPR radionice u ožujku i travnju

Poziv na GDPR radionice u ožujku i travnju

Agencija za zaštitu osobnih podataka poziva sve obrtnike, mikro, male i srednje poduzetnike na besplatne online edukacije koje Agencija za zaštitu osobnih podataka provodi u okviru EU ARC2 projekta s ciljem pružanje potpore poduzetnicima u usklađivanju s Općom uredbom...

X
Skip to content