HR | EN

logo
header pozadina-min

Obavijest o održavanju testiranja– Stručni savjetnik u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, radno mjesto (24.)

25. kolovoza 2023.

Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme – Stručni savjetnik u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, radno mjesto (24.)

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme (KLASA: 112-02/23-01/03, URBROJ: 567-01/05-23-01), za radno mjesto u u Sektoru za nadzor, istrage i zaštitu prava ispitanika, Službi za nadzor istrage, tehnologije i sigurnost,

Stručni savjetnik u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, radno mjesto (24.)

održat će se u ponedjeljak 04. rujna 2023. godine u 09,00 sati u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, Zagreb i to za sljedeće kandidate:

Testiranje  kandidata/kinja provodi Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme.

Za kandidata/kinju koji/a ne pristupi testiranju smatrat će se da je povukao/la prijavu na javni natječaj te se neće smatrati kandidatom/kinjom.

KOMISIJA ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA

ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME

 

A

Povezano

Vodiči i edukativni materijali o zaštiti osobnih podataka

Vodiči i edukativni materijali o zaštiti osobnih podataka

OBRASCI ZA USKLAĐIVANJE S OPĆOM UREDBOM O ZAŠTITI PODATAKA SMJERNICE EUROPSKOG ODBORA ZA ZAŠTITU PODATAKA RJEŠENJA, MIŠLJENJA, PREPORUKE   VODIČI I PROMOTIVNI MATERIJALI O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA ZA GRAĐANE   Kako zaštititi svoje osobne podatke u online...

X
Skip to content