Obavijest o održavanju testiranja (radno mjesto 31.)

Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme – Stručni savjetnik u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, radno mjesto (31.)

 

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme (KLASA: 112-02/23-01/02, URBROJ: 567-01/05-23-01), za radno mjesto u u Sektoru za nadzor, istrage i zaštitu prava ispitanika, Službi za zaštitu i promicanje prava ispitanika

 

Stručni savjetnik u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, radno mjesto (31.)

održat će se u petak 12. svibnja 2023. godine u 09,00 sati u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, Zagreb i to za sljedeće kandidate:

 

Testiranje  kandidata/kinja provodi Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme.

Za kandidata/kinju koji/a ne pristupi testiranju smatrat će se da je povukao/la prijavu na javni natječaj te se neće smatrati kandidatom/kinjom.

 

 

 

KOMISIJA ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA

ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME

A

Povezano

Sportskoj kladionici izrečena upravna novčana kazna od 380.000 eura

Sportskoj kladionici izrečena upravna novčana kazna od 380.000 eura

Agencija za zaštitu osobnih podatka izrekla je upravnu novčanu kaznu voditelju obrade – trgovačkom društvu za priređivanje igara na sreću - igara klađenja (sportskoj kladionici) u iznosu od 380.000,00 eura zbog sljedeće utvrđenih povreda Opće uredbe o zaštiti...

X
Skip to content