HR | EN

logo
header pozadina-min

Obavijest o održavanju testiranja (radno mjesto 31.)

Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme – Stručni savjetnik u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, radno mjesto (31.)

 

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme (KLASA: 112-02/23-01/02, URBROJ: 567-01/05-23-01), za radno mjesto u u Sektoru za nadzor, istrage i zaštitu prava ispitanika, Službi za zaštitu i promicanje prava ispitanika

 

Stručni savjetnik u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, radno mjesto (31.)

održat će se u petak 12. svibnja 2023. godine u 09,00 sati u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, Zagreb i to za sljedeće kandidate:

 

Testiranje  kandidata/kinja provodi Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme.

Za kandidata/kinju koji/a ne pristupi testiranju smatrat će se da je povukao/la prijavu na javni natječaj te se neće smatrati kandidatom/kinjom.

 

 

 

KOMISIJA ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA

ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME

A

Povezano

Poziv na testiranje za radno mjesto 24 – stručni savjetnik

Poziv na testiranje za radno mjesto 24 – stručni savjetnik

kandidatima čije su prijave pravodobne i potpune te koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Agenciji za zaštitu osobnih podataka u Sektoru za nadzor, istrage i zaštitu prava ispitanika, Službi za nadzor...

X
Skip to content