HR | EN

logo
header pozadina-min

Obavijest o promjeni termina za održavanje testiranja (radno mjesto 38.)

07. kolovoza 2023.

Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme – Stručni savjetnik u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, radno mjesto (38.)

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme (KLASA: 112-02/23-01/03, URBROJ: 567-01/05-23-01), od 27. lipnja 2023. godine za radno mjesto u Sektoru za EU, međunarodnu suradnju i pravne poslove, Službi za pravno savjetovanje, suradnju i projekte

Stručni savjetnik u Agenciji za zaštitu osobnih podataka (radno mjesto 38.)

održat će se u utorak 22. kolovoza 2023. godine s početkom u 10,00 sati u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, Zagreb i to za sljedeće kandidate:

 

Testiranje kandidata/kinja provodi Komisija za provedbu Javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme.

Za kandidata/kinju koji/a ne pristupi testiranju smatrat će se da je povukao/la prijavu na javni natječaj te se neće smatrati kandidatom/kinjom.

 

 

KOMISIJA ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA

ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME

A

Povezano

Obavijest o održavanju testiranja (radno mjesto 32.)

Obavijest o održavanju testiranja (radno mjesto 32.)

3. kolovoza 2023. Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme – Stručni suradnik u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, radno mjesto (32.) Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijam u državnu službu na...

X
Skip to content