HR | EN

logo
header pozadina-min

Online radionica za službenike za zaštitu podataka „GDPR – osnovni modul“ – 25. travnja 2023.

Jeste li upoznati s obvezama koje propisuje Opća uredba o zaštiti podataka? Niste sigurni tko je voditelj, a tko izvršitelj obrade? Koja je uloga službenika za zaštitu podataka i trebate li politiku privatnosti? Znate li koje mjere morate poduzeti za odgovarajuću razinu sigurnosti obrade osobnih podataka? Ako niste sigurni u odgovore na ova i mnoga druga GDPR pitanja, onda je radionica upravo za Vas.

Agencija za zaštitu osobnih podataka poziva prvenstveno službenike za zaštitu podataka iz javnog i privatnog sektora, ali i sve ostale koje zanima kako uskladiti poslovanje s GDPR-om na besplatnu online radionicu „GDPR – osnovni modul“, koja će se održati  25. travnja 2023. godine s početkom u 10:00 sati.

Radionica je namijenjena prvenstveno službenicima za zaštitu podataka, ali i svima ostalima koji žele naučiti osnove Opće uredbe o zaštiti podataka, informirati se o svojim obavezama, kao i o svojim pravima. Također, radionica je i prilika da postavite i konkretna pitanja stručnjacima Agencije te razjasnite svoje nedoumice.

Preporučamo proučiti brošuru: 10 ključnih koraka za usklađivanje s GDPR-om:  i Upitnik za samoprocjenu usklađenosti s GDPR-om.

*prijave za radionicu nisu potrebne, ali preporučamo da se priključite desetak minuta ranije putem poveznice niže kako biste si osigurali mjesto na radionici (broj sudionika je ograničen na 100).

Poveznica za sudjelovanje:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81455800833?pwd=dzdUR3VYeTQrK2ZzeFVCZFlWaHFUUT09

Meeting ID: 814 5580 0833
Passcode: 077880

 

Prezentacija, obrasci i svi radni materijali koji će biti korišteni tijekom radionice dostupni su na web stranici ARC projekta kojeg provodi AZOP:

 

Program radionice:

10.00 – 10.30     Opća Uredba o zaštiti podataka – GDPR – ključni pojmovi

10.30 – 11.00    Vođenje evidencije aktivnosti obrade

11.00 – 11.30     Prava ispitanika

11.30 – 12.00    Politika privatnosti

12.00 – 12.10    PAUZA

12.10 – 12.30     Tehničke i organizacijske mjere zaštite osobnih podataka

12.40 – 13.00     Izvješćivanje o povredi osobnih podataka

13.00 – 13.30     Službenik za zaštitu podataka

13.30 – 14.00    PITANJA

A

Povezano

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija za zaštitu osobnih podataka temeljem napisa iz medija pokrenut će žurno nadzorno postupanje nad Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje zbog mogućeg kibernetičkog napada. Ovim putem upozoravamo građane da e-poruke koje zaprime od "Hrvatskog zavoda za...

X
Skip to content