HR | EN

logo
header pozadina-min

Poziv na besplatnu online radionicu „GDPR – osnovni modul“

 

Jeste li upoznati s obvezama koje propisuje Opća uredba o zaštiti podataka? Niste sigurni tko je voditelj, a tko izvršitelj obrade? Koja je uloga službenika za zaštitu podataka i trebate li politiku privatnosti? Znate li koje mjere morate poduzeti za odgovarajuću razinu sigurnosti obrade osobnih podataka? Ako niste sigurni u odgovore na ova i mnoga druga GDPR pitanja, onda je radionica „GDPR – osnovni modul“ upravo za Vas.

Agencija za zaštitu osobnih podataka poziva sve zainteresirane voditelje i izvršitelje obrade te službenike za zaštitu podataka iz javnog i privatnog sektora na besplatnu online radionicu „GDPR – osnovni modul“, koja će se održati 19. prosinca 2022. godine s početkom u 10:00 sati.

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti osnove Opće uredbe o zaštiti podataka, informirati se o svojim obavezama, kao i o svojim pravima. Također, radionica je i prilika da postavite i konkretna pitanja stručnjacima Agencije te riješite svoje nedoumice.

*prijave za radionicu nisu potrebne, ali preporučamo da se priključite desetak minuta ranije putem poveznice niže kako biste si osigurali mjesto na radionici (broj sudionika je ograničen na 100).

https://us02web.zoom.us/j/82013045125?pwd=SlpQcGpqUWZVdThHUjdKTnkyT2ZuUT09

Meeting ID: 820 1304 5125
Passcode: 068600

Prezentacija, obrasci i svi radni materijali koji će biti korišteni tijekom radionice dostupni su na web stranici ARC projekta kojeg provodi AZOP: 

Prezentacije

Obrasci i koraci za usklađivanje s GDPR-om

 

Program radionice:

10.00 – 10.30     Opća Uredba o zaštiti podataka – GDPR – ključni pojmovi

10.30 – 11.00    Vođenje evidencije aktivnosti obrade

11.00 – 11.30     Prava ispitanika

11.30 – 12.00    Politika privatnosti

12.00 – 12.10    PAUZA

12.10 – 12.30     Tehničke i organizacijske mjere zaštite osobnih podataka

12.40 – 13.00     Izvješćivanje o povredi osobnih podataka

13.00 – 13.30     Službenik za zaštitu podataka

13.30 – 14.00    PITANJA

A

Povezano

Preporuke za obradu osobnih podataka u sklopu parlamentarnih izbora

Preporuke za obradu osobnih podataka u sklopu parlamentarnih izbora

26. ožujka 2024. Agencija za zaštitu osobnih podataka, kao neovisno nadzorno tijelo odgovorno za praćenje primjene Opće uredbe o zaštiti podataka, za predstojeće izbore za zastupnike u Hrvatski sabor donosi preporuke odnosne na obradu osobnih podataka koje političke...

X
Skip to content