HR | EN

logo
header pozadina-min

Poziv svim službenicima za zaštitu podataka na sudjelovanje u istraživanju o opsegu, vrsti posla i edukaciji službenika za zaštitu podataka

Poštovani službenici za zaštitu podataka,

pozivamo Vas na sudjelovanje u istraživanju o opsegu, vrsti posla i edukaciji službenika za zaštitu podataka u Hrvatskoj. Istraživanje se provodi u okviru europskog projekta PRO-RES putem anonimnog online upitnika.

Molimo Vas, odgovorite na sva pitanja spontano i iskreno. Ovo istraživanje provodi Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP) u suradnji sa Hrvatskim Katoličkim Sveučilištem kao nositeljem europskog projekta H2020-SwafS za Hrvatsku. Svrha ovog istraživanja je stjecanje uvida u izazove s kojima se susreću službenici za zaštitu podataka prilikom usklađivanja s Općom uredbom o zaštiti podataka i jasnije razumijevanje njihovih potreba.

Sudjelovanje u istraživanju je anonimno. Prikupljeni podaci će se se isključivo u svrhu unaprjeđenja kvalitete predavanja, pisanja znanstvenih članaka, izradu edukativnih materijala i modula za službenike za zaštitu podataka.

Anketa je dostupna na poveznici: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/DPOsurvey2020

Zahvaljujemo se na Vašem dragocjenom doprinosu ovom istraživanju!

S poštovanjem,

Agencija za zaštitu osobnih podataka

A

Povezano

X
Skip to content