Predstavljanje rezultata u sklopu EU projekta e-Open Space

Dana 5. lipnja 2019. u Kući Europe, Augusta Cesarca 4, Zagreb, Agencija za zaštitu osobnih podataka je predstavila postignuća međunarodnog projekta e-Open Space, on-line platforme za neformalno učenje o privatnosti i zaštiti podataka,  koji je odobren u sklopu programa ERASMUS+ Europske unije, a u kojem Agencija sudjeluje zajedno s partnerima iz Bugarske, Poljske i Italije.

Nastavno na upućen poziv, predstavljanju su nazočili predstavnici državnih tijela, obrazovnih institucija, agencija i druga zainteresirana javnost.

Sudionici skupa informirani su o trajanju projekta, partnerima, glavnim ciljevima, izgledu i sadržaju on-line platforme e-Open Space, te kako će se ista u budućnosti nadopunjavati sadržajem, održavati, diseminirati javnosti i uključiti druga europska nadzorna tijela za zaštitu podataka u kreiranje sadržaja i edukativnog materijala.

A

Povezano

Predstavnica AZOP-a na konferenciji o online nasilju prema ženama

Predstavnica AZOP-a na konferenciji o online nasilju prema ženama

Predstavnica Agencije za zaštitu osobnih podataka, u srijedu 15. veljače 2023., sudjelovala je na panelu 'Jačanje sustava za suzbijanje online nasilja nad ženama' koji je održan u sklopu konferencije na temu online nasilja prema ženama. Udruga B.a.B.e. u partnerstvu s...

X
Skip to content