HR | EN

logo
header pozadina-min

Prijave za besplatnu online radionicu namijenjenu službenicima za zaštitu podataka

Agencija za zaštitu osobnih podataka u okviru podizanja svijesti o važnosti zaštitu osobnih podataka, koju je pokrenula u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom, započinje  dugo najavljivanu kampanju sustavnog educiranja službenika za zaštitu podataka u realnom sektoru.

Uzimajući u obzir bitnu ulogu i brojne zadaće koje službenicima nameće Opća uredba o zaštiti podataka, prepoznata je potreba za provođenjem ciljanih edukacija iz područja zaštite osobnih podataka i informacijske sigurnosti koja uključuje specijalizirana znanja i vještine iz prava i prakse zaštite osobnih podataka i informacijske sigurnosti.

Kampanja jačanja kapaciteta službenika za zaštitu podataka započet će s besplatnom ONLINE edukacijom koja će se održati 2. prosinca 2020.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, broj polaznika je ograničen na 200, a prijaviti se možete putem online obrasca dostupnog na poveznici https://www.hgk.hr/edukacija-sluzbenika-za-zastitu-osobnih-podataka-2-prosinca-najava, najkasnije do utorka, 1. prosinca, u 14 sati.

Ova kampanja predstavlja jedan kontinuirani proces stjecanja znanja o zaštiti osobnih podataka te će se većim djelom bazirati na praktičnim primjerima iz prakse Agencije za zaštitu osobnih podataka.

A

Povezano

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija za zaštitu osobnih podataka temeljem napisa iz medija pokrenut će žurno nadzorno postupanje nad Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje zbog mogućeg kibernetičkog napada. Ovim putem upozoravamo građane da e-poruke koje zaprime od "Hrvatskog zavoda za...

X
Skip to content