Proljetna konferencija EU tijela za zaštitu podataka

Proljetna konferencija je stalna i najveća konferencija europskih povjerenika za zaštitu osobnih podataka koja se održava najmanje jednom godišnje i na kojoj se razmjenjuju iskustva o temama iz područja zaštite osobnih podataka, donose zaključci i prijedlozi za odgovarajuća tijela EU, Vijeće Europe i dr.

Domaćin jubilarne 30. po redu Proljetne konferencije europskih nadzornih tijela za zaštitu podataka u 2021. je Agencija za zaštitu osobnih podataka. Održat će se u Cavtatu u razdoblju od 13. – 15. svibnja 2021. godine.

Također, Agencija za zaštitu osobnih podataka je i član Podskupine za budućnost konferencije, čiji je cilj aktivno doprinositi unapređenju područja zaštite osobnih podataka u Europi i šire te ostvarivanju strateških ciljeva Proljetne konferencije.

A

Povezano

Sportskoj kladionici izrečena upravna novčana kazna od 380.000 eura

Sportskoj kladionici izrečena upravna novčana kazna od 380.000 eura

Agencija za zaštitu osobnih podatka izrekla je upravnu novčanu kaznu voditelju obrade – trgovačkom društvu za priređivanje igara na sreću - igara klađenja (sportskoj kladionici) u iznosu od 380.000,00 eura zbog sljedeće utvrđenih povreda Opće uredbe o zaštiti...

X
Skip to content