HR | EN

logo
header pozadina-min

Proljetna konferencija EU tijela za zaštitu podataka

Proljetna konferencija je stalna i najveća konferencija europskih povjerenika za zaštitu osobnih podataka koja se održava najmanje jednom godišnje i na kojoj se razmjenjuju iskustva o temama iz područja zaštite osobnih podataka, donose zaključci i prijedlozi za odgovarajuća tijela EU, Vijeće Europe i dr.

Domaćin jubilarne 30. po redu Proljetne konferencije europskih nadzornih tijela za zaštitu podataka u 2021. je Agencija za zaštitu osobnih podataka. Održat će se u Cavtatu u razdoblju od 13. – 15. svibnja 2021. godine.

Također, Agencija za zaštitu osobnih podataka je i član Podskupine za budućnost konferencije, čiji je cilj aktivno doprinositi unapređenju područja zaštite osobnih podataka u Europi i šire te ostvarivanju strateških ciljeva Proljetne konferencije.

A

Povezano

Predstavljen i testiran web alat OLIVIA za poduzetnike

Predstavljen i testiran web alat OLIVIA za poduzetnike

U prostorijama Infobip kampusa Alpha Centauri, u ponedjeljak 27. studenog 2023. predstavljen je internetski alat „OLIVIA“ koji je razvijen u okviru europskog projekta ARC2 (Awareness raising campaing for SMEs). „OLIVIA“ je virtualna učiteljica i asistentica za...

X
Skip to content