Proljetna konferencija EU tijela za zaštitu podataka

Proljetna konferencija je stalna i najveća konferencija europskih povjerenika za zaštitu osobnih podataka koja se održava najmanje jednom godišnje i na kojoj se razmjenjuju iskustva o temama iz područja zaštite osobnih podataka, donose zaključci i prijedlozi za odgovarajuća tijela EU, Vijeće Europe i dr.

Domaćin jubilarne 30. po redu Proljetne konferencije europskih nadzornih tijela za zaštitu podataka u 2021. je Agencija za zaštitu osobnih podataka. Održat će se u Cavtatu u razdoblju od 13. – 15. svibnja 2021. godine.

Također, Agencija za zaštitu osobnih podataka je i član Podskupine za budućnost konferencije, čiji je cilj aktivno doprinositi unapređenju područja zaštite osobnih podataka u Europi i šire te ostvarivanju strateških ciljeva Proljetne konferencije.

A

Povezano

Plenarni sastanak EDPB-a, 12.-13.09.2022.

Plenarni sastanak EDPB-a, 12.-13.09.2022.

Zdravko Vukić, ravnatelj Agencije za zaštitu osobnih podataka sudjelovao je na plenarnoj sjednici Europskog odbora za zaštitu podataka održanoj 12. i 13. rujna 2022. godine u Briselu. Na plenarnoj sjednici Europski odbor za zaštitu podataka (dalje u tekstu: EDPB)...

AZOP započeo provedbu ARC II projekta

AZOP započeo provedbu ARC II projekta

Agencija za zaštitu osobnih podatka, koordinator ARC II projekta, u petak, 9. rujna 2022. godine održala je prvi sastanak s projektnim parterima: talijanskim nadzornim tijelom za zaštitu podataka (Garante Privacy), Fakultetom organizacije i informatike iz Varaždina,...

X
Skip to content