HR | EN

logo
header pozadina-min

Proljetna konferencija EU tijela za zaštitu podataka

Proljetna konferencija je stalna i najveća konferencija europskih povjerenika za zaštitu osobnih podataka koja se održava najmanje jednom godišnje i na kojoj se razmjenjuju iskustva o temama iz područja zaštite osobnih podataka, donose zaključci i prijedlozi za odgovarajuća tijela EU, Vijeće Europe i dr.

Domaćin jubilarne 30. po redu Proljetne konferencije europskih nadzornih tijela za zaštitu podataka u 2021. je Agencija za zaštitu osobnih podataka. Održat će se u Cavtatu u razdoblju od 13. – 15. svibnja 2021. godine.

Također, Agencija za zaštitu osobnih podataka je i član Podskupine za budućnost konferencije, čiji je cilj aktivno doprinositi unapređenju područja zaštite osobnih podataka u Europi i šire te ostvarivanju strateških ciljeva Proljetne konferencije.

A

Povezano

Nadzorno postupanje zbog povrede osobnih podataka vlasnika vozila

Nadzorno postupanje zbog povrede osobnih podataka vlasnika vozila

Agencija za zaštitu osobnih podataka zaprimila je informaciju kako je došlo do "curenja" osobnih podataka više od milijun fizičkih osoba vlasnika vozila. Javnost obavještavamo kako je u tijeku nadzorno postupanje nad svim relevantnim subjektima u konkretnom slučaju te...

X
Skip to content