HR | EN

logo
header pozadina-min

Ravnatelj AZOP-a na sastanku sa županom Dubrovačko-neretvanske županije i gradonačelnikom Dubrovnika

Ravnatelj Agencije za zaštitu osobnih podataka Zdravko Vukić i zamjenik ravnatelja Igor Vulje sastali su se 1. rujna 2021. godine u Palači Ranjina  u Dubrovniku sa županom Dubrovačko-neretvanske županije i zamjenikom Joškom Cebalom te gradonačelnikom Dubrovnika Matom Frankovićem i pročelnicom Ureda gradonačelnika Marijetom Hladilo.

Ovom prilikom, ravnatelj AZOP-a  izvijestio je župana i gradonačelnika o organizaciji Proljetne konferencije europskih nadzornih tijela za zaštitu podataka, koja će u svibnju 2022. godine održati u Cavtatu, a čiji je cilj unaprjeđenje ukupnog sustava zaštite osobnih podataka u RH, EU i svijetu u kontekstu očuvanja europskih demokratskih vrijednosti, jedinstvenog digitalnog tržišta, gospodarskog rasta i kibernetičke sigurnosti.

Župan Nikola Dobroslavić podržao je ideju da se ova konferencija održi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, točnije u Cavtatu, dodavši kako smo uvijek znali biti dobri domaćini te smo tako opravdano i uvijek dosada bili jedna od najpoželjnijih destinacija kongresnog turizma. Ova važna konferencija, a i sve druge koje su pred nama u predstojećem razdoblju, a zbog pandemije protekle godine nisu mogle biti održavane, svakako će doprinijeti promociji naše županije kao kongresne destinacije, zaključio je župan.

Izvor: https://www.edubrovnik.org/zupan-dobroslavic-i-gradonacelnik-frankovic-na-sastanku-s-ravnateljem-azop-a-zdravkom-vukicem/

Spring Conference DUborvnik

A

Povezano

X
Skip to content