HR | EN

logo
header pozadina-min

OBAVIJEST – Upitnik o imenovanju i položaju službenika za zaštitu podataka

15.05.2023.

Poštovani službenici za zaštitu podataka,

Agencija u suradnji sa Europskim odborom za zaštitu podataka (EDPB) uz nadzorna tijela za zaštitu podataka diljem Europskog gospodarskog prostora i uz suradnju Europskog nadzornika za zaštitu podataka (EDPS) provodi koordiniranu provedbenu aktivnost za 2023. (Koordinirani provedbeni okvir – CEF 2023) na temu imenovanja i uloge službenika za zaštitu podataka. Radi daljnjeg nadležnog postupanja Agenciji je potrebno dostaviti podatke odnosno odgovoriti na pitanja iz Upitnika koji ste zaprimili putem e-poruke https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/koordinirana-provedbena-akcija-azop odnosne na imenovanje i ulogu službenika za zaštitu podataka unutar Vaše organizacije.

 

Upitnik je obavezan za sve – privatni sektor i sva tijela javne vlasti. Rok za ispunjavanje upitnika je produžen do 1.6.

 

Ukoliko imate tehničkih problema pri učitavanju upitnika (pitanja i odgovori Vam se ne pojavljuju ispravno) – molimo Vas da upitnik otvorite u drugom internetskom pregledniku.

Ako Vam se javlja greška (Error) – probajte kasnije predati upitnik.

Ako ništa od toga ne funkcionira, odnosno ne možete pristupiti upitniku putem poveznice koju ste zaprimili u e-poruci, pošaljite nam ispunjeni upitnik na azop@azop.hr. Upitnik preuzmite ovdje: DPO-upitnik

Ako ste upitnik već predali i želite naknadno mijenjati odgovore, to nije moguće. No, možete ponovno ispuniti upitnik i napomenuti što ste promijenili.

 

A

Povezano

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija pokreće nadzorno postupanje nad HZZO

Agencija za zaštitu osobnih podataka temeljem napisa iz medija pokrenut će žurno nadzorno postupanje nad Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje zbog mogućeg kibernetičkog napada. Ovim putem upozoravamo građane da e-poruke koje zaprime od "Hrvatskog zavoda za...

X
Skip to content