HR | EN

logo
header pozadina-min

OBAVIJEST – Upitnik o imenovanju i položaju službenika za zaštitu podataka

15.05.2023.

Poštovani službenici za zaštitu podataka,

Agencija u suradnji sa Europskim odborom za zaštitu podataka (EDPB) uz nadzorna tijela za zaštitu podataka diljem Europskog gospodarskog prostora i uz suradnju Europskog nadzornika za zaštitu podataka (EDPS) provodi koordiniranu provedbenu aktivnost za 2023. (Koordinirani provedbeni okvir – CEF 2023) na temu imenovanja i uloge službenika za zaštitu podataka. Radi daljnjeg nadležnog postupanja Agenciji je potrebno dostaviti podatke odnosno odgovoriti na pitanja iz Upitnika koji ste zaprimili putem e-poruke https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/koordinirana-provedbena-akcija-azop odnosne na imenovanje i ulogu službenika za zaštitu podataka unutar Vaše organizacije.

 

Upitnik je obavezan za sve – privatni sektor i sva tijela javne vlasti. Rok za ispunjavanje upitnika je produžen do 1.6.

 

Ukoliko imate tehničkih problema pri učitavanju upitnika (pitanja i odgovori Vam se ne pojavljuju ispravno) – molimo Vas da upitnik otvorite u drugom internetskom pregledniku.

Ako Vam se javlja greška (Error) – probajte kasnije predati upitnik.

Ako ništa od toga ne funkcionira, odnosno ne možete pristupiti upitniku putem poveznice koju ste zaprimili u e-poruci, pošaljite nam ispunjeni upitnik na azop@azop.hr. Upitnik preuzmite ovdje: DPO-upitnik

Ako ste upitnik već predali i želite naknadno mijenjati odgovore, to nije moguće. No, možete ponovno ispuniti upitnik i napomenuti što ste promijenili.

 

A

Povezano

Poziv na besplatne ARC2 webinare od lipnja do listopada

Poziv na besplatne ARC2 webinare od lipnja do listopada

Agencija za zaštitu osobnih podataka poziva sve obrtnike, mikro, male i srednje poduzetnike na besplatne online edukacije koje Agencija provodi u okviru EU ARC2 projekta s ciljem pružanje potpore u usklađivanju s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka. Iako je...

X
Skip to content