HR | EN

logo
header pozadina-min

Održana online edukacija za nastavnike srednjih škola

Danas, 5. studenog, predstavnice Agencije za zaštitu osobnih podatka održale su online edukaciju na temu zaštite osobnih podataka za nastavnike srednjih škola Grada Zagreba i Zagrebačke županije, u okviru Županijskog vijeća za Građanski odgoj i obrazovanje.

Tako je šezdesetak nastavnika imali priliku steći nova znanja o Općoj uredbi o zaštiti podataka, između ostalog o službeniku za zaštitu podataka, pravima ispitanika, kao i primjerima iz prakse u obrazovnom sektoru, ali i postavljati pitanja te riješiti eventualne nedoumice s kojima se susreću prilikom usklađivanja s pravnim okvirom za zaštitu osobnih podataka.

Nastavnici koji su sudjelovali na edukaciji stečeno znanje prenijet će i svojim učenicima, kako bi i mlađe generacije bile svjesne važnosti zaštite osobnih podataka.

A

Povezano

Nadzorno postupanje zbog povrede osobnih podataka vlasnika vozila

Nadzorno postupanje zbog povrede osobnih podataka vlasnika vozila

Agencija za zaštitu osobnih podataka zaprimila je informaciju kako je došlo do "curenja" osobnih podataka više od milijun fizičkih osoba vlasnika vozila. Javnost obavještavamo kako je u tijeku nadzorno postupanje nad svim relevantnim subjektima u konkretnom slučaju te...

X
Skip to content