HR | EN

logo
header pozadina-min

Za predstavnike odgojno-obrazovnih ustanova održano predavanje o zaštiti osobne podatke djece i zaposlenika

Predstavnica Agencije za zaštitu osobnih podataka sudjelovala je na Jesenskoj školi učitelja i odgojitelja, koja je održana u organizaciji Hrvatskog pedagoško-književnog zbora od 4. do 6. prosinca 2023. u Opatiji.

Na stručno-znanstvenom skupu namijenjenom odgojiteljima u predškolskim ustanovama, učiteljima, nastavnicima i profesorima, odnosno svim predstavnicima odgojno-obrazovnih ustanova održano je niz plenarnih predavanja, radionica i prikaza dobre prakse. Tako je predstavnica Agencije održala plenarno predavanje “Kako zaštiti osobne podatke djece i zaposlenika u školskim i predškolskim ustanovama” u kojemu se osvrnula na najčešće primjere i nedoumice iz prakse u odgojno-obrazovnom sektoru.

Inače, više o primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka u predškolskim i školskim ustanovama možete pročitati na internetskim stranicama Agencije, kao i u brošurama i vodičima koje je izradila Agencija.

A

Povezano

Poziv na GDPR radionice u ožujku i travnju

Poziv na GDPR radionice u ožujku i travnju

Agencija za zaštitu osobnih podataka poziva sve obrtnike, mikro, male i srednje poduzetnike na besplatne online edukacije koje Agencija za zaštitu osobnih podataka provodi u okviru EU ARC2 projekta s ciljem pružanje potpore poduzetnicima u usklađivanju s Općom uredbom...

X
Skip to content